joi, 15 septembrie 2022

Actiuni pentru dezvoltarea durabila a zonei adiacente Lacului Baneasa

                                                                                                                                                     Nr.23/15.09.2022

Catre :

1.      MINISTERUL APARARII NATIONALE

2.      MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI

3.      MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI  INFRASTRUCTURII

4.      REGIA AUTONOMA ADMINISTRATIA PATRIMONIULUI PROTOCOLULUI DE STAT

5.      UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA

6.      FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITATII BUCURESTI

7.      COMPANIA ROMPREST SERVICE

 

Subiect :         Dezvoltarea durabila a zonei adiacente Lacului Baneasa (atelier participativ)

 

Va informam ca Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" (UAUIM), deruleaza un proiect de cercetare privind potentialul de dezvoltare a zonei riverane salbei de lacuri din nordul Bucurestiului si, in mod deosebit, a zonei Lacului Baneasa (detalii gasiti aici).

In cadrul acestui proiect se organizeaza o vizionare pe teren, urmata de o discuție, in ziua de 29.09.2022, incepand cu ora 17.00, cu reprezentanti ai unor asociatii civice din zona, institutii si agenti economici care poseda terenuri sau desfasoara activitati economice pe malurile Lacului Baneasa, scopul fiind analiza potentialului de dezvoltare durabila a zonei, identificarea problemelor existente si gasirea de solutii pentru rezolvarea acestora.

Acestea sunt motivele pentru care va rugam, in calitatea dvs. de proprietar/utilizator de teren situat pe malul sau adiacent malului Lacului Baneasa, sa desemnati un reprezentant care sa participe la aceasta vizionare pe teren si care sa informeze grupul de lucru cu privire la planurile si preocuparile institutiei dvs. referitoare la dezvoltarea acestei importante zone, cu valoare ambientală, peisajeră și urbanistică din nordul capitalei.

Pentru detalii, pot fi contactați reprezentanții UAUIM: dl. conf. dr. arh. Gabriel Pascariu (e-mail: gabriel.pascariu@uauim.ro) și d-na asist. dr. urb. Dana Milea (e-mail: zdo_vision@yahoo.com).

Vă rugăm să confirmați participarea și numele reprezentantului desemnat la adresele de e-mail de mai sus, până pe data de 23 septembrie 2022, urmând apoi a vă transmite detalii cu privire la locul și la agenda întâlnirii.

Cu speranta ca veti sprijini demersul nostru, va multumim si va dorim mult succes in activitatea dvs.!

PRESEDINTE  ASOCIATIE,

Apostol Catalin Constantin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu