vineri, 18 septembrie 2020

Doamna Clotilde Armand si alti reprezentanti de frunte ai USR vor veni la noi in cartier

 Sambata, 19.09.2020, ora 11.30, doamna Clotilde Armand si alti reprezentanti de frunte ai USR vor veni la noi in cartier. Este o buna ocazie pentru noi toti pentru a ne face ascultate doleantele pe care le avem si pentru a afla si noi de la ei  gandurile si intentiile pe care le au in legatura cu cartierul nostru si cu intreg Sectorul 1. Avem un motiv in plus sa ne intereseze campania USR deoarece avem un vecin care participa la aceasta campanie, domnul Remus Serban, si asa cum asociatia noastra a sustinut intotdeauna, ar putea fi foarte benefic pentru cartierul nostru sa avem un vecin consilier local.

Va rog sa postati in continuare pe grup liste cu probleme pe care le considerati de interes pentru cartier pentru a le transmite din timp candidatilor si a putea spera ca vom avea raspunsuri concrete si termene asumate.

Va rog sa veniti cat mai multi si cu cat mai multe teme pentru a arata ca suntem un cartier unit, cu oameni care pot face diferenta intr-o campanie electorala. Numai in acest fel putem avea pretentia ca vocea noastra sa fie ascultata (atat cat e posibil la noi).
LOCUL PROPUS PENTRU INTALNIRE: PARCARE BLOC B1

Un comentariu:

  1. In legatura cu intalnirea cu doamna Clotilde Armand si staful dumneai de campanie pot sa spun ca a fost un exercitiu democratic util, care ne-a dat ocazia sa ne intalnim unii cu altii.

    Nu mai suntem in situatia de a ne urca cu totii in aceeasi barca dar incercam sa ajutam ca fiecare barca sa fie cat mai bine cunoscuta si deasemenea ca cei care conduc barcile sa ne cunoasca pe noi si problemele noastre, care nu sunt putine si nici neinsemnate.
    Angelusiu Petru

    RăspundețiȘtergere