vineri, 28 februarie 2020

Va informam in legatura cu cele mai recente actiuni ale Asociatiei Baneasa Lac:


ASOCIATIA BANEASA LAC

UNIREA FACE PUTEREA! Impreuna, pentru binele cetatenilor!


Adresa   Bucuresti, Str Bujorului, nr. 37 D, Sector 1, Telefon   0732716706,0722258577,0736600961

Catre :
1.      ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC BUCURESTI - ILFOV
2.      SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCURESTI STB S.A.

Asociatia Baneasa Lac, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 1, constituita din cetateni domiciliati in cartierul cu acelasi nume si cartierele adiacente, revine cu rugamintea de a dispune prelungirea liniei 331 pana la actualul capat al liniei 331Bis de la Complexul  Petrom City, din urmatoarele motive practice:
1.    In acest moment locuitorii din zona, peste 2000 de cetateni, nu au nici o legatura directa catre centrul Capitalei si, in lipsa unei astfel de linii, se produce zilnic o aglomerare mare de autoturisme personale, traficul devenind de nesuportat.
2.    Linia 331 Bis care deserveste doar complexul Petrom City este absolut inutila pentru cetatenii Asciatiei Baneasa Lac intrucat nu poate fi folosita din cauza  programului redus al acesteia. Prin propunerea formulata, linia 331 preia si linia 331Bis.
3.    La actualul capat al liniei 331 bis s-au construit (si zona este in plina dezvoltare din acest punct de vedere)  obiective economice care constituie un pol de atractie pentru cetateni, respectiv:
a.    Complex comercial LIDL;
b.    Complex comercial MEGAIMAGE
c.    Statie alimentare carburanti PETROM
d.    Statie alimentare carburanti LUKOIL
e.    Scoala Generala in stadiu de finalizare (Scoala Germana).
4.    Chiar langa actualul capat al liniei 331 bis exista mult teren liber care se preteaza la constructia unei parcari publice multietajate, care ar degaja spatiul public de  masinile parcate pe strazi si trotuare si ar incuraja cetatenii sa lase autoturismele in parcare, inclusiv pe cei care vin din localitatile jud. Ilfov, iar de acolo sa se deplaseze cu autobuzele.
5.    Actuala statie de capat a liniei 331 bis ar putea fi comuna cu linia 112, ceea ce ar incuraja cetatenii in a calatori cu STB si nu cu autoturismele proprii.
Asociatia a mai facut astfel de solicitari in repetate randuri, solicitari care nu au fost nici macar supuse analizei.
Cu stima si multumiri,
      PRESEDINTE  ASOCIATIE,                               
APOSTOL  CATALIN-CONSTANTIN   

Un comentariu:

  1. Cum era de asteptat, Primaria Capitalei, cu toate demersurile efectuate de catre Asociatia Baneasa Lac, refuza in mod sistematic anularea liniei de autobuz 331Bis si inlocuirea acesteia cu linia 331, care asigura un interval orar normal si, cel mai important, accesul la statia de metrou Piata Romana. Vom sanctiona cu votul nostru conducerea primariei, asta cu certitudine.

    RăspundețiȘtergere