marți, 8 ianuarie 2019

Comunicat


In sedinta Comitetului Director (CD) al Asociatiei Baneasa Lac,  in data de 13.12.2018, avand in vedere multiplele probleme cu care se confrunta Asociatia noastra si faptul ca acestea nu pot fi rezovate decat prin contributia cat mai multor cetateni, s-a hotarat, cu vot unanim:
1. Completarea CD cu urmatorii:
·         Presedintii Asociatiilor de proprietari ai blocurilor B1-B7;
·         Abaza Bogdan
·         Negrau Dan
·         Bohoru Constantin
·         Grecu Sorin
·         Ionita Andra
·         Pop Simion
·         Rusu Gheorghe
Comitetul Director ii roaga pe toti cetatenii din zona, carora timpul le permite, sa participe activ la toate sedintele CD si actiunile Asociatiei Baneasa Lac.

2. Luarea de masuri privind informarea cetatenilor asupra problemelor cu care ne confruntam, prin distribuirea, pe diferite canale, a informatiilor de interes comun, si aducerea la zi a bazei de date a Asociatiei cu datele de contact ale tuturor proprietarilor din zona. 

3. Luarea de masuri privind atragerea de fonduri necesare Asociatiei, prin obtinerea acordului virarii de catre ANAF a cotei de 2% (20% pentru Societati Comerciale) din impozitul pe profit aferent veniturilor obtinute in anul 2018 (formularul 220). CD face apel la locuitorii cartierului de a-si directiona aceste venituri catre Asociatie, intrucat vom avea mare nevoie de acestea. Procedura va fi comunicata in cursul lunii ianuarie 2019. 
Aceste fonduri vor fi folosite strict in folosul Asociatiei. Asociatia nu va permite utilizarea banilor pentru cheltuieli de personal, activitatea membrilor CD ramanad, ca si pana acum,  benevola.

PRESEDINTE ASOCIATIE BANEASA LAC,
Apostol Catalin Constantin

Un comentariu: