luni, 16 mai 2016

MANSARDARE - Informare in atentia proprietarilor si a firmelor de constructii interesate


Sambata, 14.05.2016, a avut loc o prima intalnire a proprietarilor din Cartierul Baneasa Lac, participanti la actiunea de mansardare a locuintelor, cu reprezentanti ai firmelor de construire interesate.
Au participat 11 proprietari, din totalul de 25, si reprezentantii a 3 firme de constructii.
Urmare a faptului ca nici una dintre firme nu a reusit sa prezinte o oferta completa, defalcata la nivelul unei proprietati/tronson, suntem obligati sa prelungim perioada de ofertare, atat pentru cele 3 firme cat si pentru oricare alta firma de constructii interesata, PANA LA PRIMIREA UNEI OFERTE SERIOASE, COMPLETE,  CONVENABILE IN CEEA CE PRIVESTE RAPORTUL CALITATE/PRET.
Pentru eliminarea oricarui dubiu, reamintim cerintele obligatorii pentru ofertele de construire:

        I.Ofertele de construire se vor intocmi la nivel de proprietate individuala/tronson de locuinte insiruite, si vor cuprinde numai urmatoarele lucrari:
a.       Structura de rezistenta si peretii exteriori si despartitori, cu izolatia termica aferenta;
b.      Executia acoperisului propriu-zis (sarpanta, invelitoare), cu izolatia termica aferenta si celelate elemente auxiliare: jgheaburi, burlane, parazapezi, paratraznet, etc.;
c.       Decuparea in plafon si executia scarii de acces in mansarda/pod. Atentie! In oferta se va preciza si procedeul tehnic folosit pentru perforarea placii de beton armat (plafonului).
d.      Finisajele exterioare, inclusiv vopsirea peretilor construiti in cele doua culori existente.
      II.Lucrarile de mai sus sa fie finalizate pana la 01.10.2016, pe TOATE CELE 4 SIRURI.

FINISAJELE LA INTERIOR se vor negocia si realiza ulterior executiei acoperisurilor in sarpanta, fie prin incheierea de acte aditionale la contractele de construire incheiate cu firma desemnata castigatoare de catre Adunarea Generala a proprietarilor, fie prin contracte incheiate cu alte firme specializate de catre FIECARE PROPRIETAR IN PARTE SAU PE GRUPURI DE PROPRIETARI CARE ALEG  ACELEASI FINISAJE INTERIOARE.
Rugam firmele interesate sa trimita ofertele lor la asociatia.baneasa.lac@gmail.com . Tel de contact: 0736600961, 0744341123.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu