marți, 9 iulie 2013

In pregatire, o intalnire de lucru cu dl. primar Chiliman


ASOCIATIA “BANEASA LAC”
Adresa   Bucuresti, Str Bujorului, nr. 37 D, Sector 1
Telefon  0723603885, 0736600961, 0722258577
Nr. 10/08.07.2013
Catre :
PRIMARIA SECTORULUI 1 BUCURESTI
Domnului primar ANDREI CHILIMAN

Subiect :     Intalnire cu cetatenii Cartierului Baneasa Lac

Revenim la rugamintea noastra, transmisa prin adresa inregistrata la Primaria Sectorului 1 cu nr. 16239/05.06.2013 si reluata prin e-mail de catre dl. Angelusiu Petru, la 06.07.2013, de a fi de acord cu o intalnire cu cetatenii Cartierului Baneasa-Lac, pe urmatoarele trei probleme de interes comunitar:
1.     Demersuri privind construirea canalizarii si asfaltarea strazilor Nuferilor, Bujorului si Liliacului;
2.     Dificultati intampinate la Primaria Sectorului 1 de catre proprietarii de locuinte insiruite, in demersurile lor vizand :
a.     Obtinerea autorizatiilor de construire  a acoperisurilor de tip clasic, la locuintele insiruite tip P+2;
b.      Obtinerea autorizatiilor de construire  a acoperisurilor de tip clasic si mansardarea, la locuintele insiruite tip P+1.
3.     Prezentarea acordului de principiu al Bancii Nationale a Romaniei si al Ministerului Apararii Nationale pentru transmiterea in administrarea Primariei Sectorului 1 Bucuresti a terenului viran dintre ultimul sir de locuinte si malul Lacului Baneasa, in scopul amenajarii ca spatiu verde. Stabilirea pasilor de urmat si a unui calendar comun de actiune, pentru promovarea Hotararii de Guvern care sa legalizeze transferul de teren.

Totodata va informam ca o problema a Cartierului Baneasa-Lac, respectiv preluarea de catre SC APA NOVA SA  a exploatarii statiei de pompare ape uzate, a fost rezolvata. Va multumim, dvs. si colaboratorilor dvs., pentru consilierea si ajutorul dat in acest demers.

Cu speranta ca nu ne veti refuza placerea acestei  intalniri de lucru, va rugam, domnule primar, sa primiti expresia celor mai sincere ganduri si urari de sanatate si succes in activitatea pe care o desfasurati.

Anexam documentele de referinta pentru cele prezentate mai sus (8 file).

Cu stima si multumiri,

       PRESEDINTE  ASOCIATIE,                                VICEPRESEDINTE,
APOSTOL  CATALIN-CONSTANTIN                   ANGELUSIU PETRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu